Wednesday, November 9, 2011

seminggu dah tak tido malam..

perghhhh.. time blajar dulu pun tak rajin stay up camni... masalahnya, siang tu still takleh tido gak.. kalau dapat tido pun cuma setengah jam jer.. tetiba jer bertenaga.. hehe.. ubat berjaga malam saya, tak lain tak bukan iaitu cik madihah kita tu lah... seminggu ni, start kul  pagi tetiba mata cik madihah jadi segar bugar n mangsa berjaga bersama adalah ummi nya.. berjaga sambil berdukung yer.. nasib baiklah cik madihah tu ringan sikit (buat masa skrg)... hehe.. layan gmbr baru cik madihah.. hehe

 madihah bersama ayah n ummi...

madihah tengah senyum.. :)

3 comments:

++Mr N and Mrs N++ said...

alalalala bila la nak gi tgk madihah ni

zdiana said...

mai lah datang umah... hehe

edyan7 said...

comelnya madihah...!! hahah... lebih hebat dari zaman study kan..