Saturday, April 21, 2012

Student character building

hari ni terpaksa bekerja.. kena assess bbdk nya presentation untuk student character building.. yang sedihnya, daripada 7 orang, hanya 3 sahaja yang muncul.. 4 lagi missing in action... huhu.. citer pasal keja sikit jer..
for the first time, ari ni bwk madihah gi keja.. hehehe... 1st time bwk sendiri.. selalunya sekali ngan ayahnya.. alhamdulillah... madihah senyap jer sepanjang perjalanan.. dok main mainan dia n sedar2 jer dah tido.. mesti ummi bawak dengan berhemah sampai leh terlena tu.. hahaha... waktu dgr presentation pun, madihah senyap jer.. dok tgr 'abang' yang present tu ( gatal sungguh anak ayah ni... hahaha).. tetiba, madihah dah lena dalam pelukan... hehehe.. anak ummi baik sangat ari ni.. lain kali, ummi leh bawak madihah datang opis lagik... :)


madihah n ummi lepak bersama... :)

2 comments:

++Mr N and Mrs N++ said...

comel betul la madihah ni hehe

zdiana said...

tgklah maknya... ekekekek