Wednesday, December 3, 2008

books...

my sister just went to london for work.. i asked her to buy me some books... suddenly i'm becoming a book worm..hahaha... for the time being, i doesn't have much time to read but still going to finish all the books...

After p.s: i love you, i was totally in luv with this author.. so.. my mission is to collect all her books...
a review from my friend,her books were good... so, i'm starting to collecting... unluckily i bought the movie tie in edition...

an adult book from stephanie meyer... she has 4 books for teenager reading...

kalau diikutkan project mengumpul buku ni, mmg tak abis... project skrg, cecilia ahern, stephanie meyer n buku harry potter.. boleh lak buku siri harry potter jd last...hehehe... sebelum ni zd banyak mengumpul komik... igt tak yann time kita sekolah dulu..ekekekek

6 comments:

edyan7 said...

hehe... mana tak ingat... kalau dragon ball tu... dari siri no. satu sampai abis...huhhu... ko la ngajar... promote kat aku... skang ni aku dah jadi comic junkie...huhu tapi koleksi komik aku, cover dia dah dikoyak zikr... dia tak suka cover...komik je dia baca...:p

zdiana said...

ekekekek... ko ajar zikr baca komik ek?? komik aku semua dah kena buang dulu... sekarang cuma ada koleksi detektif Q jer..

TashadeNatasha said...

nak pinjam bleh?
hehe

zdiana said...

nnt bila dah abis baca ek?? hehehe

Ailyna said...

akak ween pun collect buku, akak cuba collect dan brown, jk rowling kuar barunye (the tales of beedle the bard, LOTR, chick lit (sophie kinsella, meg cabbot, jane grey, and a few other authors x ingat ler)
if you're into jeffry archer, you should read his new book, 2 thumbs up.

kalau akak suka historical romance hehehehe, jude deveraux, julia quinn, also judith mcnaught wont dissapoint you..

as for stephanie meyer's twillight saga, complete it..i want to pinjam!!!!!!

zdiana said...

tales of the beedla bard br nak release..br preorder.. sophie kinsella mmg dah baca.. jude deveraux, kebanyakan akak dah baca... judith mcnaught jgn citer, mmg dah lama akak kumpul... jeffry archer akak suka gak.. even dan brown.. nora roberts pun best gak..