Thursday, December 3, 2009

blog yang dah bersawang....

salam buat semua reader..(perasan jer lebih.. camlah ada yang baca.. ekekekek)

lama tul tak update blog ni.. bukan apa.. keadaan yang amat hectic lately ni..huhu... citer dalam sebulan ni..

bulan 11..

awal bulan - 2 minggu bbdk final exam.. biasalah kena jd invigilator.. kena 4 kali n 1 kali stand by... masa dah kat situ sesambil marking lab report bbdk.. huhuhu..
tgh bulan - bila bdk dah final, cam biasalah.. marking time.. time2 ni lah siang malam dok marking... kena very particular sbb taknaklah bias atau terbg markah sikit... dalam minggu ni, tido depan tv n kertas jawapan.. terjaga jer marking.. campur lak kena baca thesis bbdk... biasalah bbdk saat2 akhir br nak bg.. (dedikasi sungguh.. ada dateline beb...hehehe)
ujung bulan - kebetulan minggu tu jumaat tu raya haji n mmg planning nak balik kg, jd ambiklah cuti di hari khamis... jd isnin - rabu masa penuh.. isnin n selasa dok dgr presentation bbdk final year project n dateline bg markah bdk adalah pada hari rabu... hectic kejap.. huhu

itu br citer di bulan 11...penuh ngan pelbagai agenda...

citer bulan 12 lak..

awal bulan - ok...ok.. ari ni br 3hb.. tapi jadual dah penuh sampai tgh bulan..huhu... 30/11 - 5/12, kena hadiri training DOE.. tepu kepala otak kejap... balik malam, mmg tak mampu nak pikir lagik... ptg n malam, kena siapkan keje2 yang berkaitan ngan symposium lak... 8-11/12 lak kena gi pedagogi training lak.. ni adalah utk 2 module yang terakhir... huhu..
tgh bulan - department zd ada organize symposium.. zd bahagian gift n souvenir.. mmg keje gi beli brg lak.. (sukalah tu dapat shopping walaupun brg org lain.. ekekekek..)
ujung bulan - plan nak abiskan cuti yang takleh bwk ker tahun depan.. ada lagik ni..huhu

itu jerlah agenda yang dah berjalan n akan berjalan.. hehehe... time cuti tu leh ler membuat n3-n3 tertunda... hehehe

1 comment:

++Mr N and Mrs N++ said...

ada yang membacanye..iaitu saya..hehe