Wednesday, January 6, 2010

n3 di tahun baru...

rasanya belum terlewat utk zd mengucapkan selamat tahun baru buat kengkwn zd.. hopefully azam tahun lepas, banyak yang tercapai n azam tahun ni, akan mencuba sedaya upaya utk mencapainya.. rupanya dah sebulan zd tak mengupdate blog.. mmg tak sempat dan mood pun tak brp nak ada utk update.. ari ni pun zd just upload gmbr2 jerlah yer.. skrg ni, kat umah bz sikit.. utk persiapan perkahwinan adik2 zd (jgn ditanya k kenapa adik2.. ekekekek...).. kebanyakkan semua benda buat sendiri.. nasib baik pelamin tak buat sendiri.. adik zd tak bg upload gmbr bj kawen dia.. tapi zd just upload gmbr tang manik jer yer.. hehehe... kita tgk gmbr jerlah yer..

ni lah bunga dip.. kitorg buat yang simple jer.. utk dijadikan bunga pahar...

ni kuli yer.. yang kaler hijau tu, kuih.. buat upah.. ekekekekek

ni salah satu contoh tapak hantaran.. FYI, kitorg buat 3 set hantaran yer.. hehehe

ni pun salah satu contoh...

ni pun sama... pssssttttt.. mana yang lebih menarik?? hehehe

just a preview bj kawen adik zd.. close up kat satu bahagian.. gmbr penuh, tunggu time kenduri nnt.. hehehe

kek peach.. utk malam tahlil 40 arwah abah... Arwah abah mmg pengkomen pertama zd utk setiap kek zd buat..

kek peach yang ke-2.. buat kek sbb abah suka bwk kek gi surau..

ni lak coklat kek.. buat utk celebrate birthday maklong.. hehehe

ni lak br buat minggu lepas.. banyak sgt coklat kat umah, so buat kek coklat..

1st time buat fruit tartlet.. alhamdulillah... jadi... hehehe

ni lak baju manik.. tak berapa nampak sgt.. tapi kat depan tu penuh ngan manik...

ni lak bahagian lengan...


ni semua gambar sepanjang bulan 12 tahun lepas... hehehe

gmbr terakhir.. ni poster yang zd buat.. present utk NSFT '09 bulan 12 br ni.. hehehe

3 comments:

nik ainn said...

rajin giler...sy suka tapak hantaran ke-2 tu...hihihi...

zdiana said...

tak tau ler napa... memasing excited nak buat.. saya suka yang no 2 jugak.. hehehe... ni belum letak baju yang nak pakai kenduri.. memasing buat 3-4 pasang baju setiap sorg.. ekekekek

beldandy said...

zd...bel sukaaa tgk dulang no 2 tu...cantikkkk